De Kleine Prins

Kinderopvang

De Kleine Prins

Kinderopvang De Kleine Prins is een kleinschalige opvang in een rustige en huiselijke omgeving voor kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar.

De kinderen spelen in de nieuw ingerichte opvangruimte en bij mooi weer spelen we natuurlijk ook vaak in de afgesloten tuin. Voor elke leeftijd is er geschikt speelgoed, we doen spelletjes, zingen liedjes, lezen een boekje en soms bakken we wat lekkers.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen. We gaan dan aan de slag met verf, klei of iets anders. Het doel is om ze te laten kennismaken met de materialen en mogelijkheden. Als het goed weer is ga ik graag naar de kinderboerderij of de speeltuin, deze liggen op loopafstand van mijn huis. Hiervoor heb ik een grote bolderwagen.

Ik streef er naar een zo leuk mogelijke opvang te bieden, waar ieder kind lekker zichzelf kan zijn, kan omgaan met andere kinderen en zich kan ontwikkelen. In een huiselijke kring maar wel met vaste rituelen.

Voor vragen en meer informatie kunt u op mijn Facebook pagina kijken en kunt u mij altijd bellen (06-13017231) of mailen (i.v.m. problemen met de mail via de site staan de gegevens op de Facebook pagina), dan geef ik u graag nog meer informatie. U kunt op afspraak natuurlijk ook even langskomen voor een eerste indruk.